دستمزد عجیب سوادآموزی هر بیسواد در کشور خراسان‌رضوی پیشگام در واکسیناسیون دام نمرات امتحان نهایی چه زمانی اعلام می‌شود؟ بی‌اختیاری ادرار، یکی از علائم اصلی اختلال در کف لگن است بهره‌مندی ۵ هزار دانش‌آموز مشهدی از خدمات بهزیستی پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی (دوشنبه یکم مرداد ۱۴۰۳) | تداوم وزش باد در استان تا پایان هفته برای اولین بار در خراسان‌رضوی؛ افتتاح مرکز نگهداری شبانه‌روزی موقت اوتیسم تجویز آنتی‌بیوتیک در ایران ۱۰ درصد بیشتر از میانگین جهانی قاچاق معکوس دخانیات به دلیل قیمت پایین در ایران توصیه‌هایی در خصوص خشکی چشم | زائران اربعین مبتلا به خشکی چشم، اشک مصنوعی همراه داشته باشند کشف و ضبط ۱۳۰ قبضه سلاح جنگی غیر مجاز در شادگان خوزستان تغذیه و تحرک کافی از عوامل اثر گذار در حفظ سلامت استخوان و مفاصل است علت تأخیر در واریز حقوق تیرماه ۱۴۰۳ بازنشستگان تأمین‌اجتماعی | تعطیلات رسمی بهانه تأخیر در واریز حقوق و مستمری نشود! چرا مدیریت مصرف آب در تابستان امسال ضرورت دارد؟ | مراقب گرمای غیر طبیعی تابستان امسال باشید ابلاغ بیش از ۶۱ هزار میلیارد ریال از اعتبارات سرمایه‌ای خراسان رضوی ماجرای نامه مخبر برای حداقل‌بگیران تامین اجتماعی چه بود؟ | سه میلیون تومان برای متناسب‌سازی نیست! راه اندازی چهارمین مرکز خدمات جامع سلامت آموزشی در دانشگاه علوم پزشکی مشهد اعمال‌قانون ۱۸۳۷ خودروی حادثه‌ساز در مشهد | توقیف ۴۴ خودروی متخلف (یکم مرداد ۱۴۰۳) آخرین وضعیت بانک‌ها در پرداخت وام ازدواج | ۲۷۰ هزار نفر در صف انتظار هستند (یکم مرداد ۱۴۰۳) چرا کمک هزینه معیشتی معلولان متوقف شده است؟ چرا قانون متناسب ‌سازی حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی به درستی اجرا نمی‌شود؟
سرخط خبرها

تنهایی خطر مرگ را دو برابر افزایش می‌دهد

  • کد خبر: ۲۲۲۶۸۲
  • ۳۰ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۴:۱۹
تنهایی خطر مرگ را دو برابر افزایش می‌دهد
مردان و زنانی که احساس تنهایی می‌کنند در مقایسه با افرادی که تنها زندگی می‌کنند عمر کوتاه‌تری دارند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ بررسی‌ها نشان می‌دهد مردان و زنانی که احساس تنهایی می‌کنند در مقایسه با افرادی که تنها زندگی می‌کنند بیشتر احتمال دارد دچار مشکلات سلامت روان و بیماری‌های قلبی شوند و همچنین احتمال مرگ زودهنگام در آنان بیشتر است.

به گفته محققان احساس تنهایی خطر مرگ را در مردان و زنان دو برابر افزایش می‌دهد. همچنین بروز علائم افسردگی و اضطراب در این افراد سه برابر بیشتر است و کیفیت زندگی آنان نسبت به افرادی که احساس تنهایی ندارند به طور چشمگیری پایین‌تر است.

هر چند تنهایی از لحاظ معنوی اثرات مثبت زیادی دارد ولی تنهایی مزمن تاثیرات منفی بر جسم و روان می‌گذارد.

تنهایی فقط مربوط به دوری از اجتماع و ماندن در خانه نیست بلکه ممکن است دوستان و فامیل زیادی داشته باشید، اما به خاطر اینکه هنوز با افراد دلخواهتان معاشرت ندارید احساس تنهایی کنید و این حس می‌تواند بسیار آزار دهنده باشد.

تنهایی می‌تواند نحوه عملکرد سیستم مغز را دچار تغییر کند

افرادی که دچار تنهایی مزمن هستند به میزان ۲٩ درصد بیشتر به ناهنجاری‌های قلبی و به میزان ۳٢ درصد ببشتر به سکته قلبی دچار می‌شوند. کسانی که دارای روابط اجتماعی خوب هستند به میزان ۵۰درصد سلامتی بیشتری دارند و احتمال زنده ماندن آنها طولانی‌تر از افراد تنها است؛ بنابراین تنهایی، مضراتی برابر با مصرف ۱۵ نخ سیگار در روز، ورزش نکردن یا چاقی مفرط دارد. پس تنهایی می‌تواند کشنده باشد و احتمال ابتلا به بیماری‌های روان‌تنی را افزایش دهد.

این تنهایی می‌تواند مربوط به نوع فرهنگ، تمدن مدرن، زندگی پرمشغله، ارتباطات صمیمی کم انسانی و سرگرمی افراد به تکنولوژی‌های جدید و مصنوعی باشد. 

برای رهایی از تنهایی اگر سلیقه‌های خاص دارید می‌توانید عضو گروه‌ها و انجمن‌هایی که در سطح شهر پیرامون موضوعات مورد علاقه شما برگزار می‌شود، شوید و در آنجا افراد هم فکر خود را پیدا کنید. 

اگر به چنین گروه‌هایی دسترسی ندارید سعی کنید با اطرافیان خود روابط گرم‌تر و صمیمی تری برقرار کنید و خیلی در انتخاب افراد سخت گیری نکنید. همه انسان‌ها نقاط مشترک زیادی دارند و با کمی وقت گذاشتن و ابراز عشق و علاقه می‌توان با کسانی همراه شد که هیچ گاه فکرش را هم نمی‌کردید. شاید وقتش باشد کمی معاشرت‌هایتان را بیشتر کنید و از لاک تنهایی بیرون بیایید.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->